SUND, LÆKKER OG FRISK!

– DET FISK

 

Vi er en hyggelig og populær fiskehandler samt røgeri, som ligger midt på lystbådehavnen i Frederiksværk. Ved brug af gamle traditionsrige metoder, har vi altid varer med kvalitet i topklasse. Alle røgvarer er røget i egen ovn på gammeldags manér – friske, lækre og fulde af smag.

 

BUTIKKEN ER ÅBEN HELE ÅRET – SE AKTUELLE ÅBNINGSTIDER HER.

FISKETAPAS

 

Findes der noget hyggeligere end at sidde i godt selskab omkring bordet og nippe til forskellige lækre småretter? Vores fisketapas er den nemme vej til fantastisk gæstemad og kan serveres til frokost, forret eller som let hovedret.

 

Bestil her

FÅ DINE FISK I VORES RØGOVN

 

Siden mennesket har behersket ilden, har man røget sin mad. Røgen tørrer maden, virker antibakteriel og beskytter mod harskning – det får maden til at holde længere og giver den ovenikøbet en formidabel smag.

VI KAN BÅDE KOLD- & VARMRØGE DINE FISK
Koldrøgning er røgning ved højst 25 grader, gerne i flere dage. Røgen kommer fra savsmuld, der ligger og ulmer, og der tilføres ikke anden varme end røg.

Varmrøgning sker ved 40-70 grader og hænger i røgovnen i kortere tid.

 

Læs mere her

 

 

Fra kr. 75,-

pr. kg. i færdigrøgetvægt

F!SK

 

Jul og nytår står for døren og det betyder at fiskehandlernes magasin F!SK er på gaden igen. Kom ned og hent det i butikken og få inspiration til vinterens lækre fiskeretter.

 

Læs mere