FISKESUPPE MED TORSK
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
300 g torskefilet
-
1 løg
-
1 fed hvidløg
-
8 dl fiskefond (hjemmelavet eller købt hos din fiskehandler)
-
1 gulerod
-
½ squash
-
1 porre
-
1 rød peberfrugt
-
2½ dl piskefløde
-
2 dl hvidvin
-
1 citron
-
1 håndfuld frisk dild
-
Salt og peber
-
Olie til stegning
-
1 spsk. smør
-
Dildolie
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne. Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerod, squash, porre og peberfrugt i tynde strimler. Sauter løg og hvidløg i en gryde i lidt olie ved middelvarme til de er klare og bløde. Tilsæt derefter fiskefond og hvidvin. Kog op.
Tilsæt fløde, gulerod, squash, porre og peberfrugt, samt torsk skåret i mindre stykker. Lad suppe simre i 2 minutter. Tilsæt smør og smag til med citronsaft, fintrevet citronskal, salt, peber og hakket dild.
Pynt med dråber af dildolie.