Efterår
GRILLET HUMMER

GRILLET HUMMER

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 2 hummere a 500 g

  • ½ bdt. dild

  • 1 citron

  • Hummerbisque (se opskrift under saucer)

  • ½ romanescokål

  • ½ pose frisk grønkål

  • Skovsyre til pynt

Fremgangsmåde


Hummerne skal have skåret et snit lige bag hovedet og dernæst flækkes.
Derved er den død på den mest humane måde. Rengør hummerne for tarme og indvolde. Hummerne kommes i en stor gryde spilkogende vand med frisk dild og en citron skåret i kvarte. Kog hummerne i 5-6 minutter.
Romanescokålen skæres i små buketter og dampes al dente sammen med grønkålen. Krydres med salt og peber. Varm hummerbisquen op.
Anret hummer og kål dekorativt på en tallerken og server med den varme hummerbisque. Pynt med skovsyre.

12. december 2024 - 10:04