Efterår
SPRØDSTEGT MAKREL

SPRØDSTEGT MAKREL

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 500 g pasta penne

  • 1 ds flåede tomater

  • 1 bdt. forårsløg

  • 1 skalotteløg

  • 2 spsk. olivenolie

  • 1 fed hvidløg

  • 1 dl. piskefløde

  • 2 makreller i fileter

  • Smør til stegning

  • Basilikum

FREMGANGSMÅDE
Klargør grøntsagerne og hak løg og hvidløg fint.
Kog pasta penne al dente og hæld vandet fra.

Tilsæt løg og hvidløg sammen med olivenolie til de kogte pastaer. Hæld derefter flåede tomater og piskefløde ved og lad det simre 5-7 minutter.
På en pande ved siden af steges makrelfileterne sprøde på skindsiden i ca. 3 minutter. Krydr med salt og peber og serveres straks med den cremede pasta.
Pynt med fintsnittet forårsløg og basilikum.

22. november 2024 - 11:53