Forår
STENBIDERROGN

STENBIDERROGN

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 200 g renset stenbiderrogn

  • 1 rødløg

  • 4 gode skiver toastbrød/form-

  • brød fra bageren

  • 25 g. rigtig smør

  • Friske krydderurter til pynt

  • (kørvel, purløg eller karse)

  • Rygeostcreme:

  • 200 g rygeost

  • 1 dl creme fraiche 18 %

  • 1/2 økologisk citron, saft og skal

  • Flagesalt

  • Sort pebe

Rygeostcremen:
Kom rygeost, creme fraiche, to spiseskefulde citronsaft, en spiseskefuld fintrevet
citronskal, salt og peber i en foodprocessor. Kør til det er helt glat og cremet. Juster
konsistensen med ekstra creme fraiche til den er perfekt.

Toast:
Steg toastbrødet på begge sider på en pande i smør. De skal
være gyldne og sprøde. Læg dem over på et stykke
køkkenrulle. Skær dem til trekanter og anret
med rygeostcreme, rogn, finthakket rød-
løg og urter som på billedet.

3. januar 2024 - 15:17