STENBIDERROGN
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
200 g renset stenbiderrogn
-
1 rødløg
-
4 gode skiver toastbrød/form-
-
brød fra bageren
-
25 g. rigtig smør
-
Friske krydderurter til pynt
-
(kørvel, purløg eller karse)
-
Rygeostcreme:
-
200 g rygeost
-
1 dl creme fraiche 18 %
-
1/2 økologisk citron, saft og skal
-
Flagesalt
-
Sort pebe
Rygeostcremen:
Kom rygeost, creme fraiche, to spiseskefulde citronsaft, en spiseskefuld fintrevet
citronskal, salt og peber i en foodprocessor. Kør til det er helt glat og cremet. Juster
konsistensen med ekstra creme fraiche til den er perfekt.
Toast:
Steg toastbrødet på begge sider på en pande i smør. De skal
være gyldne og sprøde. Læg dem over på et stykke
køkkenrulle. Skær dem til trekanter og anret
med rygeostcreme, rogn, finthakket rød-
løg og urter som på billedet.