SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
8-10 vagtelæg (alternativt 6 alm. æg)
-
1 bdt. grønne asparges
-
1 bdt. radiser
-
Granatæblekerner
-
1 skalotteløg
-
1 bakke salatmix
-
1 lille bdt. dild
-
1 citron
-
Olivenolie
-
150 g rugbrødschips
-
DRESSING:
-
2 dl creme fraiche 18 %
-
11/2 tsk. dijonsennep
-
Salt og peber
-
ca. 200 g stenbiderrogn (beregn 50 g stenbiderrogn pr. person)
Fremgangsmåde
Kog æggene 2-3 minutter afhængig af om du vil have dem smilende eller hårdkogte. Pil dem og skær dem i halve og krydre med lidt salt. Skær skalotteløg i tynde halve ringe. Skær radiserne i mindre stykker. Klargør salaten og hak dilden groft. Blancher aspargesene og skær dem i mundrette stykker.
Vend salat, asparges, radiser, skalotteløg, granatæblekerner og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber. Rør creme fraiche med dijonsennep, salt og peber.
Anret salaten på et fad og kom skefulde af dressingen over. Kom herefter de halve vagtelæg og stenbiderrogn på og top med rugbrødschips.