Forår
LÆKKERIER FRA GRØNDALS

LÆKKERIER FRA GRØNDALS

Til 2 personer

INGREDIENSER

  • 1 ds sardiner i olivenolie

  • 1 ds tunfilet i olivenolie

  • 1 ds makrelfilet i olivenolie

  • 3 spsk. avokadodip

  • VINAIGRETTE AF OLIVENOLIE FRA SARDINERNE:

  • 2 spsk. soya

  • ½ bdt. purløg

  • Daggammelt brød

  • Purløg

Fremgangsmåde

 

Køb en god avokadodip eller lav en simpel selv. Olie fra sardinerne piskes sammen med soya. Brødet steges gyldne på en varm pande i olivenolie.
Åbn de tre dåser med lækre specialiteter fra Grøndals – og anret på en tallerken med avokadodippen i midten og vinaigretten omkring. Server de sprøde brødcroutoner til. Pynt med fintsnittet purløg.

2. januar 2025 - 09:57