MØRKSEJ LOINS
Til 2 personer
INGREDIENSER
-
2 loins af mørksej (ca. 175 g pr. stk.)
-
2 gulerødder
-
1 porre
-
100 g blomkål
-
4 stilke dild
-
2 dl fløde
-
1 citron
-
1 spsk. grov fiskesennep
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Mørksejen lægges i en alubakke eller i et ovnfast fad – ikke et alt for stort fad, da sennepsflødesauce gerne skal gå ca. 1/3 op på fisken. Grøntsagerne snittes i fine mundrette stykker og dilden hakkes, hvorefter det toppes oven på fisken.
Riv det meste af citronskrællen i fløden og tilsæt den grove fiskesennep.
Smag til med salt og peber. Hæld flødesaucen udover fisken. Sæt fadet i ovnen ved 180°C i ca. 18-20 minutter.
Server med nye danske kartofler – og hvis det kniber med dem, så er et godt alternativ små ovnbagte petitkartofler med skæl vendt i olie og sesam.