Forår
OVNBAGT HAVKAT

OVNBAGT HAVKAT

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 600 g filet af havkat (uden skind)

  • 25 g smør

  • 2 små fed hvidløg

  • 2 porrer

  • 250 g østershatte

  • 5 dl mornaysauce

  • Groft salt

  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde


Klargør grøntsagerne og skær porrer og østershatte i strimler. Knus hvidløgsfeddene. Østershatte og porre sauteres i smør sammen med hvidløg. Krydr med salt og peber. Læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad.
Havkatfileten skæres i otte pæne stykker og lægges ovenpå grøntsagerne.
Krydr med salt og peber. Mornaysaucen hældes udover. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 25 minutter. Server med friskkogt pasta

2. januar 2025 - 09:49