STEGT RØDTUNGE
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
2 rødtunger skåret i 8 fileter (få fiskehandleren til at filetere dem ud)
-
600 g parpadelle
-
1 bakke frisk spinat
-
1 lille glas soltørrede tomater
-
1 fed hvidløg
-
50 g smør
-
Dildkviste til pynt
-
Hummersauce (køb den hos din fiskehandler)
FREMGANGSMÅDE
Kog pastaen efter anvisning på pakken så den stadigvæk har lidt bid. Varm hummersaucen op stille og roligt. Sauter den friske spinat på en varm pande i lidt smør sammen med det pillede hvidløgsfed.
Krydr med salt og peber.
Læg fileterne to og to oven på hinanden og steg dem i brusende smør til de er gyldne på stegesiden.
Vend og steg 20 sekunder på den anden side. Tag dem af panden og krydr med lidt salt og peber.
Pynt anretningen med soltørrede tomater og frisk dild.