CAVIAR BLINIS
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
50 gram caviar
-
1 skalotteløg
-
6 spsk. creme fraiche 38%
-
Dild til pynt
-
VAFFEL:
-
150 g rødbeder
-
2 æg
-
1 dl boghvedemel
-
½ dl mælk
-
1 tsk. flagesalt
-
Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
Skræl rødbeden, og skær den i tern. Kog rødbedeternene i 10 minutter til de er helt møre. Hæld vandet fra.
Blend rødbede sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat dej. Opvarm et vaffeljern og pensl det med olie inden vaflerne steges. Når de er afkølet, kan de stikkes ud i den ønskede form.
Anretning:
Skær skalotteløg i fine tern. Creme fraichen lægges oven på de udstukkede vafler, hvorefter der toppes med kaviar.
Pynt med skalotteløg og dild.