POCHERET TORSK
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
400 g torskefilet
-
½ l piskefløde
-
1 bdt. dild
-
2 citroner
-
1 tomat
-
50 g citronperler
-
2 squash (grøn og gul)
-
Olivenolie til stegning
-
Salt og peber
-
Brøndkarse til pynt
Fremgangsmåde
Skær tomaten i både og fjern kernerne. Skær dernæst i små tern. Skær squash i strimler og lynsteg dem på en varm pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Kog piskefløden op i en gryde og pres saften fra citronerne ned i den kogende piskefløde.
Tag gryden af når der kommer store bobler og saucen bliver tykkere. Smag til med salt og peber og tilsæt masser af hakket dild. Torskefileten skæres ud i fire ens stykker og pocheres – de skal ligge lige under kogepunktet i ca. 8 minutter.
Anret de lynstegte squash i midten af tallerkenen.
Placer den pocherede torsk ovenpå og hæld saucen omkring.
Pynt med tomatconcassé, citronperler samt brøndkarse.