Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
KARRYSILD

KARRYSILD

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 2 spsk. god mayonnaise

  • ½ spsk. dijonsennep

  • 3 spsk. creme fraiche 18% eller 38%

  • ½ spsk. karry

  • ¼ tsk. fintknust korianderfrø

  • 2 små syltede agurker

  • 1 spsk. kapers

  • ½ æble

  • Salt og peber

  • 1 tsk. sukker

  • 4-6 gammeldags modnede sildefileter

  • 1 rødløg

  • Lidt dild til pynt

  • Noget godt rugbrød

Fremgangsmåde

 

Rør mayonnaise, dijonsennep, creme fraiche, karry og korianderfrø sammen til en dressing. Hak agurkerne meget fint og rør dem i sammen med kapers.
Skræl æblet, skær det i små terninger og vend dem i dressingen. Smag til med salt, peber og sukker. Lad dressingen trække koldt i minimum to timer før den serveres til sildene.
Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i passende bidder. Læg dem i et lille fad og fordel karrydressingen over dem. Server med rødløg, frisk dild og et godt stykke rugbrød

 

3. januar 2024 - 15:17