KARRYSILD
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
2 spsk. god mayonnaise
-
½ spsk. dijonsennep
-
3 spsk. creme fraiche 18% eller 38%
-
½ spsk. karry
-
¼ tsk. fintknust korianderfrø
-
2 små syltede agurker
-
1 spsk. kapers
-
½ æble
-
Salt og peber
-
1 tsk. sukker
-
4-6 gammeldags modnede sildefileter
-
1 rødløg
-
Lidt dild til pynt
-
Noget godt rugbrød
Fremgangsmåde
Rør mayonnaise, dijonsennep, creme fraiche, karry og korianderfrø sammen til en dressing. Hak agurkerne meget fint og rør dem i sammen med kapers.
Skræl æblet, skær det i små terninger og vend dem i dressingen. Smag til med salt, peber og sukker. Lad dressingen trække koldt i minimum to timer før den serveres til sildene.
Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i passende bidder. Læg dem i et lille fad og fordel karrydressingen over dem. Server med rødløg, frisk dild og et godt stykke rugbrød