Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
KEJSERINDESILD

KEJSERINDESILD

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 4 sildefileter

  • 4 tsk. fiskesennep

  • 1 lille bdt. persille

  • 1 kop mel med lidt salt og peber

  • 4 tandstikker

  • LAGEN:

  • ½ l. æbleeddike

  • ½ l. sukker

  • ½ l. vand

  • En lille håndfuld blandede krydderier eks. nelliker, stjerneanis, laurbær og peberkorn

Fremgangsmåde

 

Kog alle ingredienserne til lagen op. Krydr kødsiden af fileterne med salt og smør dem med fiskesennep. Læg herefter en lille dusk persille på midten af fileten og fold den hen over sig selv. Luk dem med en tandstik og vend dem i mel. Steg sildene ved høj varme i olie eller klaret smør til de er gyldne.
Læg dem i et lille fad med lagen ved.

3. januar 2024 - 15:17