Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
REJECOCKTAIL

REJECOCKTAIL

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • Rejecocktail:

  • 50-60 stk. store rejer

  • 1 salathoved

  • 1 agurk

  • 4 små tomater

  • 2 kviste dild

  • 1 citron

  • 200 g kaviar

  • 2 avocadoer

  • Thousand island dressing:

  • 2 dl creme fraiche

  • 2 spsk. tomatpuré

  • 2 spsk. mayonnaise

  • 1 spsk. ketchup

  • 1 fed hvidløg

  • 1 tsk. løgpulver

  • 1 spsk. citronsaft

  • 2 spsk. engelsk sauce

  • 4 cornichoner

  • 1 spsk. røget paprika

  • 1 tsk. sukker

  • 1 tsk. tabasco

  • 1 spsk. peber

  • Salt

Hak cornichonerne fint og kom de resterende ingredienser til
dressingen i en skål og rør det godt sammen. Smag til med salt.
Pil rejerne og klargør salaten. Salat snittes fint og agurk samt citron
skæres i skiver. Dilden plukkes og tomaterne skæres i mundrette
stykker. Halver og skræl avocadoerne. De skæres i tynde skiver på
skrå, så de kan trækkes ud i en vifte.
Rejecocktailen anrettes i et glas med kaviar og dild.

3. januar 2024 - 15:17