REJECOCKTAIL
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
Rejecocktail:
-
50-60 stk. store rejer
-
1 salathoved
-
1 agurk
-
4 små tomater
-
2 kviste dild
-
1 citron
-
200 g kaviar
-
2 avocadoer
-
Thousand island dressing:
-
2 dl creme fraiche
-
2 spsk. tomatpuré
-
2 spsk. mayonnaise
-
1 spsk. ketchup
-
1 fed hvidløg
-
1 tsk. løgpulver
-
1 spsk. citronsaft
-
2 spsk. engelsk sauce
-
4 cornichoner
-
1 spsk. røget paprika
-
1 tsk. sukker
-
1 tsk. tabasco
-
1 spsk. peber
-
Salt
Hak cornichonerne fint og kom de resterende ingredienser til
dressingen i en skål og rør det godt sammen. Smag til med salt.
Pil rejerne og klargør salaten. Salat snittes fint og agurk samt citron
skæres i skiver. Dilden plukkes og tomaterne skæres i mundrette
stykker. Halver og skræl avocadoerne. De skæres i tynde skiver på
skrå, så de kan trækkes ud i en vifte.
Rejecocktailen anrettes i et glas med kaviar og dild.