Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
KRYDDERSNAPS

KRYDDERSNAPS

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 2 økologiske lime

  • 20-30 hele peberkorn

  • 1 bdt. frisk dild

  • 150 g sukker

  • 2 dl. vand

  • 1 flaske klar snaps

Kog vand og sukker sammen i en gryde. Rør til sukkeret
er opløst og stil det på køl. Skræl den grønne del af
limeskallen med en kartoffelskræller – pas på ikke at få for
meget af det hvide med. Læg skrællen i et stort glas/skål
og pres saft fra en halv lime i glasset. Tilsæt peberkorn, dild
og snaps. Rør rundt og opbevar snapsen i køleskabet i
min. 24 timer. Når smagen er god, filtreres snapsen.
Tilsæt sukkerlage mens der røres.
Hæl på en flaske med låg. Nydes afkølet.

3. januar 2024 - 15:17