Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
PANI PURI MED LAKSERILETTE

PANI PURI MED LAKSERILETTE

INGREDIENSER

  • 8 pani puri (små indiske oblater lavet af semulje fra hvedekerner)

  • Olie til fritering

  • 200 g varmrøget laks

  • ½ dl creme fraiche 38%

  • 3 spsk. mayonnaise

  • ½ citron

  • ½ tsk. dijonsennep

  • Salt og peber

  • Kørvel til pynt

Fremgangsmåde

Friter de små oblater i varm olie indtil de puffer op. Læg dem derefter på fedtsugende papir. Fordel laksen let med en gaffel og kom den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, citronskal og -saft. Rør det godt sammen og smag rilletten til med sennep, salt og peber.

Lav forsigtigt et hul i pani puri og fyld lakseriletten i. Pynt med kørvel og eventuelt engsyre.

20. november 2024 - 11:06