PINK OYSTERS
INGREDIENSER
-
12 østers
-
1 grapefrugt
-
1 fingerlime (pink)
-
2 knopper rosenblade
-
2 spsk. syltede rødløg
Fremgangsmåde
Skær skrællen af grapefrugten og skær filterne fri af hinderne. Skær dem i små mundrette stykker. Skær fingerlime over og tryk blidt på skindet så de små perler popper op. De syltede rødløg hakkes fint – gem lidt af lagen, den skal bruges senere.
Åbn østersene og løsn dem så de lige er klar til at spise. Dekorer med et par stykker grapefrugt sammen med lidt fingerlime og blade fra roser. Top med finthakket rødløg og hæld en teskefuld af lagen fra rødløgene ned til østersene.
Fingerlime
Fingerlime – også kendt som citruskaviar – er en lille, syrlig og supersaftig citrusfrugt, der er tætpakket med små saftspændte perler, som eksploderer i munden, når de presses blidt mellem ganen og tungen. De små perler tilfører et lækkert element af frisk syrlighed til din ret. De kan også købes på frost, hvis du ikke kan få fat i den friske udgave.