SKALDYRSSALAT
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
-
2 modne avocadoer
-
2 tomater
-
2 forårsløg
-
1 lille bundt dild
-
250 g creme fraiche 38%
-
6 blade af hjertesalat og endive/radicchio
-
1 citron
-
1 chili
-
Salt og peber
-
Kørvel, dild og små spiselige blomster til pynt
FREMGANGSMÅDE
Pluk skaldyrene og dræn dem, så de ikke afgiver en masse væske.
Klargør grøntsagerne og skær avocado i små tern. Rens tomater for skind og kerner, og skær dem i små tern. Snit det grønne på forårsløgene fint. Riv citronskal og hak chili og dild. Rør grøntsager og urter sammen med skaldyr og creme fraiche.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pynt med krydderurter og server skaldyrssalaten i salatbladene.