STARTER NYTÅR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
4 krustader
-
100 g skaldyrsalat
-
4 blinis
-
1 spsk. smør
-
4 skiver koldrøget laks
-
20 g caviar
-
4 østers
-
3 spsk. hyldeblomsteddike
-
3 spsk. sukker
-
½ agurk
-
2½ dl piskefløde
-
Dild og kørvel til pynt
FREMGANGSMÅDE
Kog sukker og hyldeblomsteddike op – træk det fra bluset. Skær imens strimler af agurken(undgå kernerne).
Læg strimlerne i syltelagen. Lad dem ligge 20 minutter. Skaldyrsalaten lægges i krustaderne, og der pyntes med lidt kørvel. Steg blinis i smør til de er gyldne. Læg dem på et stykke køkkenrulle og dryp af. Anret med en skive røget laks og top med caviar og dild.
Åbn østersene og skrab dem ud af skallen og ned i en lille gryde. Hæld piskefløde ved og lun dem ganske stille i 1-2 minutter. Fordel østersene i skallerne og hæld lidt af fløden ved. Top med syltede agurkestrimler og kørvel.