Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
TRILOGI AF ROGN

TRILOGI AF ROGN

INGREDIENSER

  • 50 g caviar

  • 100 g stenbiderrogn

  • 100 g ørredrogn

  • 12 blinis

  • 1 klat smør

  • 12 krustader

  • 200 g creme fraiche 38%

  • 8 vagtelæg

  • Dild, kørvel og engsyre til pynt

Fremgangsmåde

Steg blinis i smør på en varm pande. Lad dem køle af. Top med caviar, creme fraiche og lidt rødløg. Sprøjt din yndlingscreme (eller creme fraiche) i bunden af krustaderne og top med lækre stenbiderrogn og ørredrogn (eller hør hvilke rogn din fiskehandler har i sæson netop nu). Kog vagtelæggene og læg dem dekorativt på fadet (lad eventuelt gæsterne pille æggene selv).

20. november 2024 - 11:01