Jul/nytår/påske

Jul/nytår/påske
TUNTATAR

TUNTATAR

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 400 g frisk tun

  • 1 bdt. frisk purløg

  • 1 bdt. frisk mynte

  • 1 avokado

  • 2 spsk. sesamfrø

  • Saft af 2 limefrugter

  • 2 spsk. sesamolie

  • 1 spsk. fiskesauce

  • Rugbrødschips

  • WASABIMAYO:

  • 100 g mayonnaise

  • 10 g wasabipaste

  • PYNT:

  • 1 Stilk dild

  • 2 radiser

  • 30 g ørredrogn

Fremgangsmåde

 

Skær tunkødet i fine tern. Hak purløg og mynte og skær avokadoen i fine skiver uden skræl. Rør tun, krydderurter og sesamfrø sammen.
Smag til med limesaft, sesamolie
og fiskesauce.
Anret avokadoskiverne i en rund cirkel
og fordel tataren i en udstikkerform herpå. Herefter pyntes toppen med dild, radiser i strimler, wasabimayo og ørrederogn. Servere med sprøde rugbrødschips.

2. januar 2025 - 10:55