TUNTATAR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
400 g frisk tun
-
1 bdt. frisk purløg
-
1 bdt. frisk mynte
-
1 avokado
-
2 spsk. sesamfrø
-
Saft af 2 limefrugter
-
2 spsk. sesamolie
-
1 spsk. fiskesauce
-
Rugbrødschips
-
WASABIMAYO:
-
100 g mayonnaise
-
10 g wasabipaste
-
PYNT:
-
1 Stilk dild
-
2 radiser
-
30 g ørredrogn
Fremgangsmåde
Skær tunkødet i fine tern. Hak purløg og mynte og skær avokadoen i fine skiver uden skræl. Rør tun, krydderurter og sesamfrø sammen.
Smag til med limesaft, sesamolie og fiskesauce.
Anret avokadoskiverne i en rund cirkel og fordel tataren i en udstikkerform herpå. Herefter pyntes toppen med dild, radiser i strimler, wasabimayo og ørrederogn. Servere med sprøde rugbrødschips.