Sommer
FISKEFRIKADELLER

FISKEFRIKADELLER

Til 2 personer

INGREDIENSER

  • 350 g torskefilet

  • 350 g laks uden skind

  • 2 æg

  • 1 bdt. frisk dild

  • 1 løg

  • ½ squash

  • 40 g hvedemel

  • 1 dl piskefløde

  • 1 spsk. smør til stegning

  • 1 spsk. olivenolie til stegning

  • Salt og peber

Fremgangsmåde


Klargør grøntsagerne og kom løg og squash i en foodprocessor. Kør til det er finthakket. Tilsæt resten af ingredienserne – dog ikke smør og olie. Kør kort til farsen er samlet og har den ønskede konsistens.
Sæt fiskefarsen i køleskabet i en halv times tid, så den kan samle sig og trække smag. Steg fiskefrikadellerne i olie og smør på panden ved middelvarme til de er gennemstegte og gyldne og sprøde på begge sider.
Server fiskedellerne med hjemmelavet remoulade, sprøde fritter og en dejlig salat til.

22. november 2024 - 11:33