FISKEFRIKADELLER
Til 2 personer
INGREDIENSER
-
350 g torskefilet
-
350 g laks uden skind
-
2 æg
-
1 bdt. frisk dild
-
1 løg
-
½ squash
-
40 g hvedemel
-
1 dl piskefløde
-
1 spsk. smør til stegning
-
1 spsk. olivenolie til stegning
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne og kom løg og squash i en foodprocessor. Kør til det er finthakket. Tilsæt resten af ingredienserne – dog ikke smør og olie. Kør kort til farsen er samlet og har den ønskede konsistens.
Sæt fiskefarsen i køleskabet i en halv times tid, så den kan samle sig og trække smag. Steg fiskefrikadellerne i olie og smør på panden ved middelvarme til de er gennemstegte og gyldne og sprøde på begge sider.
Server fiskedellerne med hjemmelavet remoulade, sprøde fritter og en dejlig salat til.