GRAVAD LAKSESALAT
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
400 g gravad laks skåret i små tynde bidder
-
2 spsk. citronsaft
-
4 avocadoer
-
100 g pinjekerner
-
6-8 radiser
-
150 g edamamebønner
-
Et par håndfulde croutoner
-
150-200 g mixet salat
-
Evt. lidt fintsnittet chili (hvis man er til det stærke!)
-
DRESSING: (kan evt. erstattes med kikkoman pokesauce)
-
4 spsk. smagsneutral olie
-
4 spsk. hoisinsauce
-
2 spsk. soyasauce
-
2 spsk. æbleeddike
-
2 spsk. sesamolie
Fremgangsmåde
Dressingen piskes sammen. Radiser skæres i kvarte, avokadoer skæres i mundrette bidder og vendes med citronsaft og pinjekernerne ristes på en varm pande. Ingredienserne anrettes som på billedet. Saucen hældes i en lille kande eller skål og tages med ind til bordet.