Sommer
GRAVAD LAKSESALAT

GRAVAD LAKSESALAT

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 400 g gravad laks skåret i små tynde bidder

  • 2 spsk. citronsaft

  • 4 avocadoer

  • 100 g pinjekerner

  • 6-8 radiser

  • 150 g edamamebønner

  • Et par håndfulde croutoner

  • 150-200 g mixet salat

  • Evt. lidt fintsnittet chili (hvis man er til det stærke!)

  • DRESSING: (kan evt. erstattes med kikkoman pokesauce)

  • 4 spsk. smagsneutral olie

  • 4 spsk. hoisinsauce

  • 2 spsk. soyasauce

  • 2 spsk. æbleeddike

  • 2 spsk. sesamolie

Fremgangsmåde

 

Dressingen piskes sammen. Radiser skæres i kvarte, avokadoer skæres i mundrette bidder og vendes med citronsaft og pinjekernerne ristes på en varm pande. Ingredienserne anrettes som på billedet. Saucen hældes i en lille kande eller skål og tages med ind til bordet.

2. januar 2025 - 12:30