Sommer
GRILLET KULMULE

GRILLET KULMULE

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 500 g kulmule i filet med skind

  • Frisk timian

  • 200 g couscous

  • 2 dl vand

  • 3 spsk olivenolie

  • 200 g blomkål

  • 4 forårsløg

  • 1/4 bundt dild

  • 100 g gule cherrytomater

  • 100 g røde cherrytomater

  • 100 g feta

  • 16 sorte oliven

  • Salt

  • Sort peter

  • 1 citron, i både

Fremgangsmåde

 

Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.

 

Tip

Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken

2. januar 2025 - 12:01