GRILLET KULMULE
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
500 g kulmule i filet med skind
-
Frisk timian
-
200 g couscous
-
2 dl vand
-
3 spsk olivenolie
-
200 g blomkål
-
4 forårsløg
-
1/4 bundt dild
-
100 g gule cherrytomater
-
100 g røde cherrytomater
-
100 g feta
-
16 sorte oliven
-
Salt
-
Sort peter
-
1 citron, i både
Fremgangsmåde
Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.
Tip
Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken