HELSTEGT RØDSPÆTTE
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
4 flåede rødspætter
-
Rugmel
-
600 g nye kartofler
-
250 g smør
-
1 dl. neutral olie
-
1 bdt. hvide asparges
-
1 bdt. grønne asparges
-
500 g friske ærter
-
1 lille bakke ribs
-
1 bdt. dild
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Varm et par store pander op så alle rødspætterne kan blive stegt færdige samtidig. Hæld lidt olie og en klat smør på panden og steg de rugmelsvendte spætter gyldne og saftige. Krydr med salt og peber.
De nye kartofler samt asparges koges forsigtigt, så der stadigvæk er lidt bid i dem. Bælg ærterne.
Når spætterne er stegt færdige, anrettes de på tallerknerne og de nye kartofler samt grønne og hvide asparges lægges ved. Ærter samt ribs og dild drysses over. Læg resten af smørret på panden og lad det bruse op. Hæld det hen over grøntsagerne – og server eventuelt resten ved siden af.