GRILLET MAKREL
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
2 store makreller
-
Olivenolie
-
4 stykker godt hvidt brød
-
4 store solmodne tomater
-
4 semi-dried tomater i olie
-
8 små radiser
-
1 lille bundt purløg
-
1 lille bundt dild
-
4 æggeblommer
To af tomaterne skæres i halve og krydres med salt og olivenolie. De tilberedes på grillen på et stykke
sølvpapir eller i en foliebakke til de er møre.
Skær semi-dried tomater i strimler og radiser i kvarte. Dild plukkes i små kviste og purløg snittes fint.
Brødet pensles med olivenolie og presset hvidløg. Makrellerne pensles med olivenolie, saltes og grilles
ved direkte varme i 5-7 minutter på hver side til de er gennemtilberedte. Læg samtidig brødet på
grillen ved indirekte varme til det er let sprødt. De to sidste tomater skæres i både. Fjern kernerne og
skær dem i små tern. Løft skindet af makrellen og pluk kødet fra benene i så store stykker som muligt.
Anret det hele som på billedet ovenpå brødet.