KRABBEKLØR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
1 kg krabbekløer
-
3 liter vand
-
1 spsk. flagesalt
-
3 lime
-
Dild
-
.
-
Urtedressing:
-
2 dl creme fraiche 18%
-
2 dl friskhakket dild
-
½ citron
-
Flagesalt
-
Friskkværnet pebe
Sæt en gryde over med vand – når det koger
tilsættes salt, limebåde (af 2 lime) samt krabbe-
kløer. Læg låg på og kog op. Lad krabbekløerne
simrekoge i 18-20 minutter. Sluk for varmen og lad
krabbekløerne hvile i yderligere 10-12 minutter.
Herefter er de klar til servering.
Anret klørene på et fad og top med hakket dild
og limebåde.
Urtedressing:
Rør creme fraiche, hakket dild og citronsaft
sammen i en skål. Smag til med salt og peber.