KRABBEKLØR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
1 kg krabbekløer
-
3 liter vand
-
1 spsk. flagesalt
-
3 lime
-
Dild
-
URTEDRESSING:
-
2 dl creme fraiche 18%
-
2 dl friskhakket dild
-
½ citron
-
Flagesalt
-
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over med vand – når det koger tilsættes salt, limebåde (af 2 lime) samt krabbe- kløer. Læg låg på og kog op. Lad krabbekløerne simrekoge i 18-20 minutter. Sluk for varmen og lad
krabbekløerne hvile i yderligere 10-12 minutter.
Herefter er de klar til servering.
Anret klørene på et fad og top med hakket dild og limebåde.
Urtedressing
Rør creme fraiche, hakket dild og citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt og peber.