Sommer
KRABBEKLØR

KRABBEKLØR

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 1 kg krabbekløer

  • 3 liter vand

  • 1 spsk. flagesalt

  • 3 lime

  • Dild

  • .

  • Urtedressing:

  • 2 dl creme fraiche 18%

  • 2 dl friskhakket dild

  • ½ citron

  • Flagesalt

  • Friskkværnet pebe

Sæt en gryde over med vand – når det koger
tilsættes salt, limebåde (af 2 lime) samt krabbe-
kløer. Læg låg på og kog op. Lad krabbekløerne
simrekoge i 18-20 minutter. Sluk for varmen og lad
krabbekløerne hvile i yderligere 10-12 minutter.
Herefter er de klar til servering.
Anret klørene på et fad og top med hakket dild
og limebåde.

Urtedressing:
Rør creme fraiche, hakket dild og citronsaft
sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

3. januar 2024 - 15:17