Sommer
MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 1 kg krabbeklør

  • .

  • Marinade:

  • 2 lime

  • 25 g friskrevet ingefær

  • 2 spsk. flydende honning

  • .

  • Dressing:

  • 2 spsk. olie

  • 1 spsk. balsamicoeddike

  • 1 tsk. salt

  • .

  • Sommersalat:

  • 100 g blandet salat

  • ½ lille cantaloupemelon

  • 150 g mozzarella

  • 1 grapefrugt

  • ½ granatæble

  • 2 spsk. sesamfrø

Skyl krabbekløerne under koldt vand og dup dem tørre. Bank hver krab-
beklo let med en hammer eller en kagerulle, så der er åbent til krabbe-
kødet. Bland en marinade af saft og skal fra lime, ingefær og honning.
Vend marinaden med krabbekløerne og lad dem marinere i 15 minutter
på køl.

 

Grillede krabbeklør:
Grilles ved direkte varme i 4-5 minutter på hver side. Anret de grillede
krabbekløer på fadet sammen med salaten.

 

Salat:
Klargør salaten og anret på et fad. Skær melon og grape i mundrette
bider og fordel dem udover salatbladene. Rør dressingen og hæld den
udover. Riv mozzerallen i stykker og kom den på. Til sidst toppes salaten
med granatæblekerner og sesamfrø.

3. januar 2024 - 15:17