CEVICHE AF SLETHVAR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
500 g filet af slethvar/pighvar
-
2 lime
-
2 spsk. olivenolie
-
1 rød chili
-
½ rødløg
-
2 forårsløg
-
2 radiser
-
Dild
-
Tallerkensmækker
-
Salt og friskkværnet peber
Når slethvarfileten er tøet næsten helt op, skæres den i skiver. Læg skiverne i en
skål med saft af lime, olivenolie, finthakket rødløg og chili samt salt og friskkværnet
peber. Lad det stå på køl mindst en time. Skær forårsløg og radiser i tynde skiver og
læg det i vand, så det holder sig sprødt indtil servering.
Anret skiver af slethvarfilet i en rundkreds på hver tallerken. Undgå at få for meget
væde med, men læg lidt rødløg og chili fra marinaden ovenpå. Læg ligeledes lidt
forårsløg og radiser henover. Pynt med dild og tallerkensmækker.
HUSK:
Fødevarestyrelsen anbefaler, at fisk, der skal anvendes råmarineret,
nedfryses til -18 grader i minimum 96 timer inden anvendelse.