Sommer
CEVICHE AF KULMULE

CEVICHE AF KULMULE

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 500 g kulmule

  • 3 lime

  • En håndfuld mynte

  • 1 rødløg

  • 1 dl finthakket purløg

  • ½ rød peberfrugt

  • 1 frisk chili

  • 1½ dl kokosmælk

  • 3-4 passionsfrugter

  • (kød, saft og kerner)

  • Salt og friskkværnet pebe

Optø fisken i køleskabet og skær dernæst i ensartede tern eller i tynde ski-
ver (ca. ½ cm tykke). Fjern eventuelle ben eller seje stykker og skind. Læg
stykkerne i en skål og pres limesaft henover. Dæk til og sæt straks skålen i
køleskabet.


Hak rødløg, peberfrugt og chili og tilsæt dem på én gang sammen med pur-
løg i skålen med fisk, som igen sættes på køl. Lige før servering tilsættes
kokosmælk, passionsfrugtkød, saft og kerner. Smag til med salt og peber.
Tilsæt hakket mynte og pynt med limebåde. Retten er syrlig, og derfor giver
kokosmælken og passionsfrugten en god kontrast – men disse kan udela-
des. Server retten straks.


HUSK:
Fødevarestyrelsen anbefaler, at fisk, der skal anvendes råmarineret,
nedfryses til -18 grader i minimum 96 timer inden anvendelse.

3. januar 2024 - 15:17