MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
1 kg krabbeklør
-
MARINADE:
-
2 lime
-
25 g friskrevet ingefær
-
2 spsk. flydende honning
-
DRESSING:
-
2 spsk. olie
-
1 spsk. balsamicoeddike
-
1 tsk. salt
-
SOMMERSALAT:
-
100 g blandet salat
-
½ lille cantaloupemelon
-
150 g mozzarella
-
1 grapefrugt
-
½ granatæble
-
2 spsk. sesamfrø
Fremgangsmåde
Skyl krabbekløerne under koldt vand og dup dem tørre. Bank hver krab- beklo let med en hammer eller en kagerulle, så der er åbent til krabbe- kødet. Bland en marinade af saft og skal fra lime, ingefær og honning.
Vend marinaden med krabbekløerne og lad dem marinere i 15 minutter på køl.
Grillede krabbeklør
Grilles ved direkte varme i 4-5 minutter på hver side. Anret de grillede krabbekløer på fadet sammen med salaten.
Salat
Klargør salaten og anret på et fad. Skær melon og grape i mundrette bider og fordel dem udover salatbladene. Rør dressingen og hæld den udover. Riv mozzerallen i stykker og kom den på. Til sidst toppes salaten med granatæblekerner og sesamfrø.