Sommer
MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 1 kg krabbeklør

  • MARINADE:

  • 2 lime

  • 25 g friskrevet ingefær

  • 2 spsk. flydende honning

  • DRESSING:

  • 2 spsk. olie

  • 1 spsk. balsamicoeddike

  • 1 tsk. salt

  • SOMMERSALAT:

  • 100 g blandet salat

  • ½ lille cantaloupemelon

  • 150 g mozzarella

  • 1 grapefrugt

  • ½ granatæble

  • 2 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

 

Skyl krabbekløerne under koldt vand og dup dem tørre. Bank hver krab- beklo let med en hammer eller en kagerulle, så der er åbent til krabbe- kødet. Bland en marinade af saft og skal fra lime, ingefær og honning.
Vend marinaden med krabbekløerne og lad dem marinere i 15 minutter på køl.

 

Grillede krabbeklør
Grilles ved direkte varme i 4-5 minutter på hver side. Anret de grillede krabbekløer på fadet sammen med salaten.

 

Salat
Klargør salaten og anret på et fad. Skær melon og grape i mundrette bider og fordel dem udover salatbladene. Rør dressingen og hæld den udover. Riv mozzerallen i stykker og kom den på. Til sidst toppes salaten med granatæblekerner og sesamfrø.

3. januar 2024 - 15:17