Sommer
RUGMELSSTEGTE HORNFISK

RUGMELSSTEGTE HORNFISK

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 700 g hornfi skefileter

  • 100 g rugmel

  • 8 spyd

  • 300 g risottoris

  • 1 bundt grønne asparges

  • 1 dl hvidvin

  • 4 dl hønsebouillon

  • 100 g parmesan ost fintrevet

  • 50 g smør

  • PYNT:

  • Rød skovsyre og tynde strimler af grønne asparges

Fremgangsmåde

 

Hæld risottoris og hvidvin i en gryde og lad hvidvinen dampe væk. Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, mens der koges sagte. Det tager ca. 20 minutter, så er risene stadigvæk al dente. Små stykker af grønne asparges koges med de sidste minutter.
Rund risottoen af med fi ntrevet parmesan og smør. Smag til med salt og peber.
Hornfi skefi leterne vendes i rugmel, rulles og sættes på et spyd. Spyddene med hornfisk steges gyldne og sprøde på skindsiden i neutral olie på en varm pande.
Husk at krydre med salt og peber.

2. januar 2025 - 11:12