SKRUBBE I PANKO
Til 4 personer
INGREDIENSER
-
4 stk. skrubber i fileter
-
100 g pankorasp/eller alm. rasp
-
300 g jordskokker
-
1 liter hønsefond
-
¼ dl piskefl øde
-
100 g bacon
-
1 lille glas pesto
Fremgangsmåde
Start med at skrælle jordskokkerne og kog dem møre i hønsefonden. Blend de møre jordskokker og hønsefonden til en helt glat suppe.
Hæld den tilbage i gryden, kom piskefløden i og smag til med salt og peber.
Baconen skæres i små stykker, der steges sprøde, tages af panden og lægges på et stykke køkkenrulle.
Skrubbefileterne lægges sammen, paneres i panko og steges gyldne og sprøde på en varm pande i neutral olie.
Læg den gyldne og sprøde fisk i en dyb tallerken, hæld den varme jordskokkesuppe i, dryp med lidt pesto og drys med de sprøde bacontern.