Sommer
SKRUBBE I PANKO

SKRUBBE I PANKO

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 4 stk. skrubber i fileter

  • 100 g pankorasp/eller alm. rasp

  • 300 g jordskokker

  • 1 liter hønsefond

  • ¼ dl piskefl øde

  • 100 g bacon

  • 1 lille glas pesto

Fremgangsmåde

 

Start med at skrælle jordskokkerne og kog dem møre i hønsefonden. Blend de møre jordskokker og hønsefonden til en helt glat suppe.
Hæld den tilbage i gryden, kom piskefløden i og smag til med salt og peber.
Baconen skæres i små stykker, der steges sprøde, tages af panden og lægges på et stykke køkkenrulle.
Skrubbefileterne lægges sammen, paneres i panko og steges gyldne og sprøde på en varm pande i neutral olie.
Læg den gyldne og sprøde fisk i en dyb tallerken, hæld den varme jordskokkesuppe i, dryp med lidt pesto og drys med de sprøde bacontern.

2. januar 2025 - 11:48