Sommer
STEGT RØDSPÆTTEFILET

STEGT RØDSPÆTTEFILET

Til 4 personer

INGREDIENSER

  • 4 stk. rødspætter i fileter

  • 1 pakke smør

  • 600 g nye kartofler

  • 1 lille glas pesto

  • 1 bundt springløg

  • 1 bundt grønne asparges

  • 1 bundt radiser

  • 1 stk. bolsjebede

Fremgangsmåde

 

Kartoflerne sættes over i en gryde med godt saltet vand og koges, så der stadigvæk er bid i dem.
Asparges og springløg skylles og dampes eller grilles møre og smages efterfølgende til med salt og peber.
Radiser og bolsjebeder skæres i tynde skiver og anrettes dekorativt på retten.
Når kartoflerne er kogte, vendes de i pestoen og serveres med det samme.
Rødspættefileterne steges på en varm pande i rigeligt smør. Brug stegesmørret til sauce.

2. januar 2025 - 11:45