jan

2

Med rygeostcreme og spiselige blomster

LAKSEBOARD

Og vagtelæg med ramsløgssalt og toast melba

STENBIDERROGN

I rygeostsauce med urtekartofler

DAMPET KULLER

Med kålsortiment og bagte jordskokker

STEGT HELLEFLYNDER

Med porre og østershatte

OVNBAGT HAVKAT

jan

2

Med sauce mousseline og sprøde croutoner

FJORDREJER

jan

2

Med mango og soya-ingefærmarinade

HUMMER

Med rødvinssauce a la michaud og bisque

HUMMER WELLINGTON

dec

12

Toppet med stenbiderrogn og creme fraiche

MINIQUICHE

dec

12

Med sellerisalat og smørsauce

HORNFISK

På bund af sennepsflødesauce, med grøntsager og dild

MØRKSEJ LOINS

På bund af risotto med svampe og ramsløg

SKINDSTEGT HVILLING

Med spinat og svampe

INDBAGT HVILLING

I safran med blåmuslinger og aspargesbroccoli

POCHERET PIGHVAR

nov

22

Med beurre blanc og grøn symfoni

DAMPET LANGE

MED PARPADELLE, HUMMERSAUCE OG FRISK SPINAT

STEGT RØDTUNGE

Med persillesovs og forårsgrønt

HELSTEGT RØDSPÆTTE

nov

22

Med hjemmerørt mayo på surdejsbrød

FJORDREJER

nov

22

PÅ BOGHVEDEBLINIS MED CREMEFRAICHEBOARD

STENBIDERROGN

nov

22

MED STENBIDERROGN

TAPAS

På bund af hvide asparges og mousseline sauce

STENBIDERROGN

jan

3

Med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

KAVIAR

Med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

Med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

Med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

Med vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

jan

3

Med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

Med jordskokker og hasselnødder

STENBIDERROGN

jan

3

Med forårsgrønt og hvidvin

LAKS I FAD

jan

3

Med perlespelt og edamamevinagrette

STEGTE SILD

Med karrysalat og toast

MARINERET SILD

jan

3

I rygeostsauce med hvide og grønne asparges

STEGT HAVKAT

Med dampede muslinger i hummerbisque

RISTET HAVKAT

I sauce beurre blanc med citrusperler og aspargesbroccoli

POCHERET HAVKAT

På perlespelt salsa og basilikums pesto

GYLDENSTEGT MØRKSEJ