på bund af hvide asparges og Mousseline sauce

STENBIDERROGN

jan

3

med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

CAVIAR

med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

mws vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

jan

3

med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

med spinat og svampe

INDBAGT HVILLING

Med sauce tatare

FISH AND CHIPS HVILLING

på bund af risotto med svampe og ramsløg

SKINDSTEGT HVILLING

med jordskokker og hasselnødder

STENBIDERROGN

jan

3

med forårsgrønt og hvidvin

LAKS I FAD

jan

3

med perlespelt og edamamevinagrette

STEGTE SILD

med karrysalat og toast

MARINERET SILD