jan

2

Fra havnens fiskehus

TUN NDUJA

Med rejer, dildsauce og broccoliasparges

STEGT SKÆRISING

Med bisque og to gange kål

GRILLET HUMMER

Med svampe, palmekål og trøffel

SKINDSTEGT KULMULE

dec

12

Med dampede blåmuslinger i cremet fiskesuppe

BAGT HAVKAT

Med hummerbisque og græskar

DAMPET RØDTUNGE

Med jordskokkesortiment og beurre blanc

POCHERET SØTUNGE

Med sauce nage

RISTET HAVTASKE-MEDALJONER

A la skawbo

MEUNIÈRESTEGT SKRUBBE

En egnsret fra det nordfynske

MASKINTORSK FRA BOGENSE

dec

12

I persillesauce med smørsauteret spinat

DAMPET TORSK

Med brøndkarse og romanescokål

TORSK I TYNDE SKIVER

Med ceviche af multe a la oaxaca

HJEMMELAVET BLØDE TACOS

nov

22

Med chilimayo og sprøde kartofler

BLÆKSPRUTTE

Med ajvar og sprødt grønt

SKRUBBE I PANINI

nov

22

Med sprød havkat og urtedressing

FISKEBURGER

Med cremet tomatpasta

SPRØDSTEGT MAKREL

I rissalat med bønner og løvstikkedressing

VARMRØGET MAKREL

Med løg og krebs

GEDDEMOUSSELINE

nov

22

Med røget rogn og karse

ABORRE

Med stegt ål og syltede gulerodsstrimler

GRØNNE SPINATVAFLER

Med svampe og romanesco

STEGT RØDTUNGE

Med brødcroutoner & rouille

BOUILLABAISSE FISKESUPPE DE LUX

Med torsk, laks og store rejer.

CREMET FISKESUPPE

nov

20

I mild sennepssauce

OVNBAGT TORSK

Med chili og lime

CEVICHE AF TORSK