jan

3

MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD

KRABBEKLØR

med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

CHEVICHE AF KULLER

med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

RIMMET JOMFRUHUMMER

med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET MAKREL

Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os

SLETHVARREFILET

jan

3

med grillede jomfruhummerhaler

SOMMERSALAT

jan

3

med jomfruhummer og muslinger

PAELLA

KLASSISK

MOULES FRITES

jan

3

med blåmuslinger og spinatblade

FRISK PASTA

jan

3

med urtecreme og lime

KRABBEKLØR

på bund af frisk sommersalat

MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

med lime og radiser

CEVICHE AF SLETHVAR

med mynte og chili

CEVICHE AF KULMULE

med dildmayo, agurk og hasselød

CEVICHE AF JOMFRUHUMMER

på grill med grøntsagsfad

DORADE/GULDBARS

med nye hvide og grønne asparges samt brunet smør

DORADE/GULDBARSFILET

med nye kartofler, persillesauce og ærter

STEGT RØDSPÆTTE