jan

3

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.

SKALDYRSFAD

jan

3

i nyt look

REJECOCKTAIL

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs

KLASSISK NYTÅRSTORSK

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

jan

3

med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

jan

3

med dild og lime

KRYDDERSNAPS

jan

3

klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

panko paneret med hjemmelavet remoulade

RØDSPÆTTEFILET

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

jan

3

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

jan

3

med koldvandsrejer og asparges

LAKSEMOUSSE

med ponzu sauce og cashewnødder forret

LYNFRITERET KNIVMUSLING

med ponzu sauce og cashewnødder forret

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

jan

3

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

ØSTERS

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

jan

3

med avokado og vinaigrette

KONGEKRABBE

jan

3

på bund af ærtepuré og kammuslingetatar

CAVIAR

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

CAVIAR BLINIS

jan

3

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

RIMMET TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

SKINDSTEGT TORSK