jan

2

Med mynte og sesam Forret til 4 pers.

TUNTATAR

Med champagne, urter og smør

OVNBAGT PIGHVAR

nov

22

BLINIS

nov

22

Med bisque

KONGEKRABBE

Med selleri og brunet smør

STEGTE KAMMUSLINGER

nov

22

Med flødepeberrod og dildolie, tørsaltet bacon & au naturel

ØSTERS

nov

22

Med forskellige dip

KOGT HUMMER

Med persille- og hvidløgssmør

GRATINEREDE JOMFRUHUMMERE

Fyldt chokoladekugle med sorbet af passionsfrugt, hindbærcoulis og friske bær

DESSERT NYTÅR

Ristet pighvar med champagne beurre blanc, wakame tang, sauteret grønt og caviar

HOVEDRET NYTÅR

nov

22

Pocheret torsk med skilt dildsauce, citronperler, tomatconcassé og lynstegte squash

FORRET NYTÅR

Krustade med skaldyrsalat, blinis med røget laks og caviar, østers med syltede agurker

STARTER NYTÅR

Med urtedressing og sprøde salater

VARMRØGET LAKS FRA GRILLEN

nov

22

Med trøffelrøræg og dilddressing

GRAVAD LAKS

Med rygeostcreme, æblekugler og granatæbler

KOLDRØGET LAKS

nov

22

Med karrysalat på smørstegt rugbrød

SILDEHAPSER

nov

22

Anrettet i salatblade

SKALDYRSSALAT

nov

22

På smørristet brioche med citronmayo

REJEROSETTER

På sprødt rispapir med tomatmayo

OSCIETRA CAVIAR

I krustade med raita

LETRØGET LAKS

Med blomstervelour

SKALDYRSSALAT I AGURK

nov

20

I sauce nage med urter

DAMPET TORSK

Med oscietra caviar og romanescocreme

CEVICHE AF KAMMUSLING

nov

20

På smørristet brioche

GRAVAD LAKS

nov

20

I orientalsk marinade

JOMFRUHUMMER

På surdejsbrød med citrusmayo

REJEMEDALJONER

Med brioche og avokadocreme

TUN I SESAMCRUST

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets store skattekammer er at finde.

DET OVERDÅDIGE SKALDYRSFAD

jan

3

I nyt look

REJECOCKTAIL

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

DEN MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs.

DEN KLASSISKE NYTÅRSTORSK

Med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

jan

3

Med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

jan

3

Med dild og lime

KRYDDERSNAPS

jan

3

Klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

med hjemmelavet remoulade

PANKO PANERET RØDSPÆTTE

Med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

jan

3

Med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

jan

3

Med koldvandsrejer og asparges

LAKSEMOUSSE

Med ponzu sauce og cashewnødder Forret til 4 pers.

LYNFRITERET KNIVMUSLING

Med fennikelsalat og blodappelsinForret til 4 pers.

HVIDLØGSGRATINERET SORTHUMMER

jan

3

Med grøn salsa og rødbedespirer Starter til 4 pers.

ØSTERS

Med hjemmerørt chilimayo Starter til 4 pers.

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

Med avokado og vinaigrette Forret til 4 pers.

KONGEKRABBE SALAT

jan

3

På bund af ærtepuré og kammuslingetatarForret til 4 pers.

CAVIAR

På rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløgStarter til 4 pers.

CAVIAR BLINIS

jan

3

I sennepsflødesauce og rødbedeolieForret til 4 pers.

RIMMET TORSK

Med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.Hovedret til 4 pers.

SKINDSTEGT TORSK