Vores favorit

LAKSE RILETTE

Med avokado, radiser, edamame, spæde salater, croutoner og pinjekerner

GRAVAD LAKSESALAT

jan

2

Fra havnens fiskehus

TUN NDUJA

Med rejer, dildsauce og broccoliasparges

STEGT SKÆRISING

Med persillepesto

GRILLET JOMFRUHUMMER

På sprøde rugchips med avokado og rødløg

STENBIDERROGN

Med brandade, stærke rødder og dild-hollandaise

SPRØDSTEGT KULLER

Med jordskokkesuppe og baconknas

SKRUBBE I PANKO

Med sommergrøntsager

STEGT RØDSPÆTTEFILET

jan

2

Med rødbedepasta, sennepssauce og sprød bacon

KOGT TORSK

jan

2

Med ærter franchise og mojo

ISINGRULLER

På asparges-risotto

RUGMELSSTEGTE HORNFISK

Og sommergrøntsager med kold bearnaise

GRILLET MAKREL

I hollandaise sauce med krydderurter

GRATINERET ØSTERS

I sprød salat med skyr-dip

DAMPET KULMULE

jan

2

Med mynte og sesam Forret til 4 pers.

TUNTATAR

jan

2

Med ørredrogn

LAKSETATAR

Med panko og Gammel Knas

GRATINEREDE MUSLINGER

Med hvide asparges og hjemmerørt ramsløgsmayo

GRILLEDE JOMFRUHUMMERE

jan

2

Med rygeostcreme og spiselige blomster

LAKSEBOARD

Og vagtelæg med ramsløgssalt og toast melba

STENBIDERROGN

I rygeostsauce med urtekartofler

DAMPET KULLER

Med kålsortiment og bagte jordskokker

STEGT HELLEFLYNDER

Med porre og østershatte

OVNBAGT HAVKAT

jan

2

Med sauce mousseline og sprøde croutoner

FJORDREJER

jan

2

Med mango og soya-ingefærmarinade

HUMMER

Med rødvinssauce a la michaud og bisque

HUMMER WELLINGTON

dec

12

I stanniol på bål med nye kartofler og rørt dild-yoghurt

RØDSPÆTTER

dec

12

Toppet med stenbiderrogn og creme fraiche

MINIQUICHE

dec

12

Med sellerisalat og smørsauce

HORNFISK

dec

12

Med laks, kammuslinger og vintergrønt

KARRYSUPPE

dec

12

Med bygotto

DAMPET LYSSEJ

Med kål og selleripuré

SKINDSTEGT KULLER

Med bisque og to gange kål

GRILLET HUMMER

Med svampe, palmekål og trøffel

SKINDSTEGT KULMULE

dec

12

Med dampede blåmuslinger i cremet fiskesuppe

BAGT HAVKAT

Med hummerbisque og græskar

DAMPET RØDTUNGE

Med jordskokkesortiment og beurre blanc

POCHERET SØTUNGE

Med sauce nage

RISTET HAVTASKE-MEDALJONER

A la skawbo

MEUNIÈRESTEGT SKRUBBE

En egnsret fra det nordfynske

MASKINTORSK FRA BOGENSE

dec

12

I persillesauce med smørsauteret spinat

DAMPET TORSK

Med brøndkarse og romanescokål

TORSK I TYNDE SKIVER

På grøntsagsfad med feta og granatæbler

GRILLET GULDBRAS

På bund af sennepsflødesauce, med grøntsager og dild

MØRKSEJ LOINS

På bund af risotto med svampe og ramsløg

SKINDSTEGT HVILLING

Med spinat og svampe

INDBAGT HVILLING

Med champagne, urter og smør

OVNBAGT PIGHVAR

nov

22

BLINIS

nov

22

Med bisque

KONGEKRABBE

Med selleri og brunet smør

STEGTE KAMMUSLINGER

nov

22

Med flødepeberrod og dildolie, tørsaltet bacon & au naturel

ØSTERS

nov

22

Med forskellige dip

KOGT HUMMER

Med persille- og hvidløgssmør

GRATINEREDE JOMFRUHUMMERE

nov

22

Med citron og grønne asparges

FYLDT DORADE

Med urtesmør

GRILLEDE JOMFRUHUMMERE

Med remoulade og fritter.

FISKEFRIKADELLER

Med masser af urter og smør

GRILLET KULMULE

På sprøde croutoner

GRILLET HUMMERSALAT

Og skummende fiskesuppe

PASTA MED PIL-SELV-REJER

I safran med blåmuslinger og aspargesbroccoli

POCHERET PIGHVAR

nov

22

Med beurre blanc og grøn symfoni

DAMPET LANGE

MED PARPADELLE, HUMMERSAUCE OG FRISK SPINAT

STEGT RØDTUNGE

Med persillesovs og forårsgrønt

HELSTEGT RØDSPÆTTE

nov

22

Med hjemmerørt mayo på surdejsbrød

FJORDREJER

nov

22

PÅ BOGHVEDEBLINIS MED CREMEFRAICHEBOARD

STENBIDERROGN

nov

22

MED STENBIDERROGN

TAPAS

Fyldt chokoladekugle med sorbet af passionsfrugt, hindbærcoulis og friske bær

DESSERT NYTÅR

Ristet pighvar med champagne beurre blanc, wakame tang, sauteret grønt og caviar

HOVEDRET NYTÅR

nov

22

Pocheret torsk med skilt dildsauce, citronperler, tomatconcassé og lynstegte squash

FORRET NYTÅR

Krustade med skaldyrsalat, blinis med røget laks og caviar, østers med syltede agurker

STARTER NYTÅR

Med urtedressing og sprøde salater

VARMRØGET LAKS FRA GRILLEN

nov

22

Med trøffelrøræg og dilddressing

GRAVAD LAKS

Med rygeostcreme, æblekugler og granatæbler

KOLDRØGET LAKS

nov

22

Med karrysalat på smørstegt rugbrød

SILDEHAPSER

nov

22

Anrettet i salatblade

SKALDYRSSALAT

nov

22

På smørristet brioche med citronmayo

REJEROSETTER

På sprødt rispapir med tomatmayo

OSCIETRA CAVIAR

I krustade med raita

LETRØGET LAKS

Med ceviche af multe a la oaxaca

HJEMMELAVET BLØDE TACOS

nov

22

Med chilimayo og sprøde kartofler

BLÆKSPRUTTE

Med ajvar og sprødt grønt

SKRUBBE I PANINI

nov

22

Med sprød havkat og urtedressing

FISKEBURGER

Med cremet tomatpasta

SPRØDSTEGT MAKREL

I rissalat med bønner og løvstikkedressing

VARMRØGET MAKREL

Med løg og krebs

GEDDEMOUSSELINE

nov

22

Med røget rogn og karse

ABORRE

Med stegt ål og syltede gulerodsstrimler

GRØNNE SPINATVAFLER

Med sprøde fritter og remoulade

FISKEFRIKADELLER

Med jordbær, ribs og ærter

CEVICHE AF MAKREL

A la panorama mad & vin

RØDBEDERIMMET KULLER

nov

22

På springløg med grønne asparges og hyldeblomstvinaigrette

GRILLET MULTE

nov

22

Med rejer og muslinger

SEAFOOD PIZZA

Og pinsa, med burrata og solmodne tomater

GRILLEDE JOMFRUHUMMERE

Med nye kartofler og smørsauce

HELSTEGT RØDSPÆTTE

Med svampe og romanesco

STEGT RØDTUNGE

Med brødcroutoner & rouille

BOUILLABAISSE FISKESUPPE DE LUX

Med torsk, laks og store rejer.

CREMET FISKESUPPE

nov

20

I mild sennepssauce

OVNBAGT TORSK

Med chili og lime

CEVICHE AF TORSK

Med blomstervelour

SKALDYRSSALAT I AGURK

nov

20

I sauce nage med urter

DAMPET TORSK

Med oscietra caviar og romanescocreme

CEVICHE AF KAMMUSLING

nov

20

På smørristet brioche

GRAVAD LAKS

nov

20

I orientalsk marinade

JOMFRUHUMMER

På surdejsbrød med citrusmayo

REJEMEDALJONER

Med brioche og avokadocreme

TUN I SESAMCRUST

Med brunet smør

ORIENTALSK MARINADE

Med salsa af jordbær og ribs

HAVTASKE PÅ GRILL

jan

3

Med fennikelmayo og ristet brød

KRABBEKLØR

Med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

CHEVICHE AF KULLER

Med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

RIMMET JOMFRUHUMMER

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets store skattekammer er at finde.

DET OVERDÅDIGE SKALDYRSFAD

Serveret med klassisk græsk salat

GRILLET GULDBRAS

Med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

Med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET MAKREL

jan

3

I panko med dekonstrueret remoulade

RØDTUNGE

jan

3

I nyt look

REJECOCKTAIL

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

DEN MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs.

DEN KLASSISKE NYTÅRSTORSK

På bund af hvide asparges og mousseline sauce

STENBIDERROGN

jan

3

Med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

KAVIAR

Med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

Med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

Med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

Med vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

jan

3

Med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

Med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

jan

3

Med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

jan

3

Med dild og lime

KRYDDERSNAPS

jan

3

Klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

med hjemmelavet remoulade

PANKO PANERET RØDSPÆTTE

Med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

jan

3

Med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

jan

3

Med koldvandsrejer og asparges

LAKSEMOUSSE

Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet ost

SLETHVARREFILET

jan

3

Med grillede jomfruhummerhaler

SOMMERSALAT

jan

3

Med jomfruhummer og muslinger

PAELLA

jan

3

Med blåmuslinger og spinatblade

FRISK PASTA

Med ponzu sauce og cashewnødder Forret til 4 pers.

LYNFRITERET KNIVMUSLING

Med fennikelsalat og blodappelsinForret til 4 pers.

HVIDLØGSGRATINERET SORTHUMMER

jan

3

Med grøn salsa og rødbedespirer Starter til 4 pers.

ØSTERS

Med hjemmerørt chilimayo Starter til 4 pers.

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

Med avokado og vinaigrette Forret til 4 pers.

KONGEKRABBE SALAT

jan

3

På bund af ærtepuré og kammuslingetatarForret til 4 pers.

CAVIAR

På rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløgStarter til 4 pers.

CAVIAR BLINIS

jan

3

I sennepsflødesauce og rødbedeolieForret til 4 pers.

RIMMET TORSK

Med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.Hovedret til 4 pers.

SKINDSTEGT TORSK

Med jordskokker og hasselnødder

STENBIDERROGN

jan

3

Med forårsgrønt og hvidvin

LAKS I FAD

jan

3

Med perlespelt og edamamevinagrette

STEGTE SILD

Med karrysalat og toast

MARINERET SILD

jan

3

Med urtecreme og lime

KRABBEKLØR

På bund af frisk sommersalat

MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

Med lime og radiser

CEVICHE AF SLETHVAR

Med mynte og chili

CEVICHE AF KULMULE

Med dildmayo, agurk og hasselød

CEVICHE AF JOMFRUHUMMER

På grill med grøntsagsfad

DORADE/GULDBARS

Med nye hvide og grønne asparges samt brunet smør

GRILLET GULDBRASFILET

Med nye kartofler, persillesauce og ærter

STEGT RØDSPÆTTE

jan

3

I rygeostsauce med hvide og grønne asparges

STEGT HAVKAT

Med dampede muslinger i hummerbisque

RISTET HAVKAT

I sauce beurre blanc med citrusperler og aspargesbroccoli

POCHERET HAVKAT

På perlespelt salsa og basilikums pesto

GYLDENSTEGT MØRKSEJ