MED SALSA AF JORDBÆR OG RIBS

HAVTASKE PÅ GRILL

jan

3

MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD

KRABBEKLØR

med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

CHEVICHE AF KULLER

med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

RIMMET JOMFRUHUMMER

jan

3

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.

SKALDYRSFAD

Serveret med klassisk græsk salat

GRILLET GULDBARS/DORADE

med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET MAKREL

stegt i panko med dekonstrueret remoulade

RØDTUNGEFILET

jan

3

i nyt look

REJECOCKTAIL

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs

KLASSISK NYTÅRSTORSK

på bund af hvide asparges og Mousseline sauce

STENBIDERROGN

jan

3

med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

CAVIAR

med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

mws vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

jan

3

med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

jan

3

med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

jan

3

med dild og lime

KRYDDERSNAPS

jan

3

klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

panko paneret med hjemmelavet remoulade

RØDSPÆTTEFILET

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

jan

3

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

jan

3

med koldvandsrejer og asparges

LAKSEMOUSSE

jan

3

toppet med stenbiderrogn og creme fraiche

MINIQUICHE