MED NYE KARTOFLER OG SMØRSAUCE

HELSTEGT RØDSPÆTTE

MED SVAMPE OG ROMANESCO

STEGT RØDTUNGE

MED BRØDCROUTONER & ROUILLE

BOUILLABAISSE FISKESUPPE DE LUX

MED TORSK, LAKS OG STORE REJER.

CREMET FISKESUPPE

nov

20

I MILD SENNEPSSAUCE

OVNBAGT TORSK

MED CHILI OG LIME

CEVICHE AF TORSK

Skaldyrssalat i agurk med blomstervelour

JULEFROKOST-HAPSERE

nov

20

I SAUCE NAGE MED URTER

DAMPET TORSK

MED OSCIETRA CAVIAR OG ROMANESCOCREME

CEVICHE AF KAMMUSLING

nov

20

PÅ SMØRRISTET BRIOCHE

GRAVAD LAKS

nov

20

I ORIENTALSK MARINADE

JOMFRUHUMMER

PÅ SURDEJSBRØD MED CITRUSMAYO

REJEMEDALJONER

MED BRIOCHE OG AVOKADOCREME

TUN I SESAMCRUST

MED SALSA AF JORDBÆR OG RIBS

HAVTASKE PÅ GRILL

jan

3

MED FENNIKELMAYO OG RISTET BRØD

KRABBEKLØR

med creme af grillede peberfrugter, koriander og bananchips.

CHEVICHE AF KULLER

med syrligt æble, friskbælgede ærter, forglem mig ej og sauce på fed fløde skilt med dildolie.

RIMMET JOMFRUHUMMER

jan

3

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.

SKALDYRSFAD

Serveret med klassisk græsk salat

GRILLET GULDBARS/DORADE

med kamille, citron, grillede hvide asparges og stampede nye danske kartofler med masser af smør og persille.

GRILLET PIGHVAR EN PAPILOTTE

med tomater, radiser, æggeblomme og friske urter på sprødt brød

GRILLET MAKREL

stegt i panko med dekonstrueret remoulade

RØDTUNGEFILET

jan

3

i nyt look

REJECOCKTAIL

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs

KLASSISK NYTÅRSTORSK

på bund af hvide asparges og Mousseline sauce

STENBIDERROGN

jan

3

med urtevaffel, røget creme fraiche og friske urter

CAVIAR

med stenbiderrogn, dildolie og grove kartoffelchips

KARTOFFELSUPPE

med smørristet toastbrød, rødløg og rygeostcreme

STENBIDERROGN

med hytteostsalat og ristet rugbrød

STEGTE TORSKEROGNS BUKSER

mws vagtelæg og rugbrødsknas

SPRØD SALAT MED STENBIDERROGN

jan

3

med stenbiderrogn

LAKSEMOUSSE

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

jan

3

med hjemmelavet karrysalat

STEGTE SILD

jan

3

med dild og lime

KRYDDERSNAPS

jan

3

klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

panko paneret med hjemmelavet remoulade

RØDSPÆTTEFILET

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

jan

3

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

jan

3

med koldvandsrejer og asparges

LAKSEMOUSSE

Syrlig marineret og grillet slethvarfilet med ærterisotto og grillet os

SLETHVARREFILET

jan

3

med grillede jomfruhummerhaler

SOMMERSALAT

jan

3

med jomfruhummer og muslinger

PAELLA

KLASSISK

MOULES FRITES

jan

3

med blåmuslinger og spinatblade

FRISK PASTA

med ponzu sauce og cashewnødder forret

LYNFRITERET KNIVMUSLING

med ponzu sauce og cashewnødder forret

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

jan

3

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

ØSTERS

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

jan

3

med avokado og vinaigrette

KONGEKRABBE

jan

3

på bund af ærtepuré og kammuslingetatar

CAVIAR

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

CAVIAR BLINIS

jan

3

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

RIMMET TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

SKINDSTEGT TORSK

med spinat og svampe

INDBAGT HVILLING

Med sauce tatare

FISH AND CHIPS HVILLING

på bund af risotto med svampe og ramsløg

SKINDSTEGT HVILLING

med jordskokker og hasselnødder

STENBIDERROGN

jan

3

med forårsgrønt og hvidvin

LAKS I FAD

jan

3

med perlespelt og edamamevinagrette

STEGTE SILD

med karrysalat og toast

MARINERET SILD

jan

3

med urtecreme og lime

KRABBEKLØR

på bund af frisk sommersalat

MARINEREDE OG GRILLEDE KRABBEKLØR

med lime og radiser

CEVICHE AF SLETHVAR

med mynte og chili

CEVICHE AF KULMULE

med dildmayo, agurk og hasselød

CEVICHE AF JOMFRUHUMMER

på grill med grøntsagsfad

DORADE/GULDBARS

med nye hvide og grønne asparges samt brunet smør

DORADE/GULDBARSFILET

med nye kartofler, persillesauce og ærter

STEGT RØDSPÆTTE

jan

3

i rygeostsauce med hvide og grønne asparges

STEGT HAVKAT

jan

3

med sprød havkat og urtedressing

FISKEBURGER

med dampede muslinger i hummerbisque

RISTET HAVKAT

i sauce beurre blanc med citrusperler og aspargesbroccoli

POCHERET HAVKAT

på perlespelt salsa og basilikums pesto

GYLDENSTEGT MØRKSEJ